Søndagsturen 18.11.2012

10 mann møtte i dag.

Etter litt fram og tilbake om hvor turen sko væra i dag, starta Atle bara og sykla sørijønå så då måtte me andre bare henga på.
Rett nede i gata kom Kjell og enda litt lenger nede selvfølgelig Jan, på overtid av overtid ;-)


Frode fikk tekniske problem med bakhjulet allerede før vi kom oss ut fra Nærbø, ja bakhjulet oppførte seg som om han kjørte med bremsene på.
Dette resulterte i at han fikk ingenting gratis på denne turen, noe som han bare sette pris på i Bakkane fra Ogna og øve til Hellvik på vestlandske. Han kan
Jaggu dæ å legga inn styrketrening den karen.
Ellers fant æg i gjend den dyrebare bikeshop drikkeflaska mi i nedoverkjøringa på vestlandske. Ja den eg mista itte flyge turen æg hadde der tidligere i uka. Løye kor møje lettere dæ va og finne den i lyse.
Ellers va dæ nok noen som kunne tenkt seg til Ege og ned til Egersund, men den gang ei.
Felleskapet bestemte og legga turen inn til golfbanen på Hellvik og deretter inn på jernbanestasjonen på
Hellvik.
Der hadde me sjevå og banan og møje godt drøss før me fortsatte inn til bistroen og under Riksveien, ja den så æ så grævla høge. Videre inn til der adle unntatt æg he våre på dans. Dette har jo en naturlig forklaring siden eg bare er UNGFOLEN
Ellers va dæ straka veien heim gjennom skogen mellom Sirevåg og Ogna og faktisk på riksveien til Brusand etterså dæ va noge møje vatn der mæ campingen på Ogna.
Ellers fekk me vel ca 30 dråper regn på bruå i Varen , ellers var det et flott sykkelver og det er plass til flere på treningene.

På tur i dag : Frode, Atle,Ingvald,Kjell,Arve,Polakken,Jan,Roy,Alf og Mikkel

Bilde var det ingen som kom på, men som vanlig så ser ME jo ut så et ellers litt dårligt fruktfat.