14. februar 2014

Det vil bli handlekveld torsdag 20. februar 2014 kl. 20.00 der en tar opp bestilling på klubbklær for levering våren 2014.

Dersom du ønsker å bestille noe, og ikke har anledning til å komme da, vennligst send en melding til Ingve på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 970 54 726.

31. oktober 2012

Vi har snakket med Lars Gaute Sport avd Nærbø angående fritidsklær. Vi har tenkt at det i første omgang holder med en genser og en overtrekksdress. Vi får 15%, de vil være svarte, med NSK logo på ene siden av brystet og på ryggen. Men vi ønsker å undersøke hvilken interesse det er for dette, så de som ønsker å bestille dette kan gjøre det på mail til meg, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Genseren koster (uten rabatt) kr 400 for junior og kr 450 for senior. Dressen koster kr 800 for junior og kr 900 for senior + trykk.Hummel training Sweat

Hummel Micro Suit

25. september 2012

Det blir sykkelklær handlekveld førstkommende torsdag 27. september kl. 19 i klubbhuset. Muligheter for bestilling av høst/vinterklær. Også anledning til å hente det som ikke er avhentet tidligere.

Sykkelzentrum vil også ha tilbud på en god vinterbukse.

Vinterbukse:
Northwave langbukse med wind/regnstopp material som er super for vinterbruk. Kr 999 (1599 veil)
(skal dobbelsjekke med Robert at jeg sende riktig modell til deg – men mener dette er riktig)

De som ikke har anledning til å møte på handlekvelden kan sende bestilling til Ingve (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) på det de ønsker. Bestillinger må være mottatt innen søndag 30. september.

Vil bli servert kaffi og godt drøs:-)

15. mars 2012

Det var møje folk å godt drøs under handlekvelden i kveld. Sykkelzentrum v/Robert var på plass med klesprøver og hadde god pågang.

Vi ønsker at alle som bestilte klær tar en titt på vedlagte bestillingsliste og ved feil, ta kontakt med Ingve Vold på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ringe 97054726.

Bestillingsliste klær 15.03.12