Registrering av dugnad 2013

important

Nærbø SK har som mål å bidra til sportslig aktivitet innen sykkelsporten både for barn, ungdom, aktive og turryttere. For år 2013 har klubben tatt på seg å arrangere / være delarrangør på følgende arrangement.

PreTour Nærbø - treningsritt til Nordsjørittet
Mairittet - turritt
Jærtrillen - turritt
Nordsjørittet - turritt
Jæren Hausttur - turritt

For å kunne gjennomføre disse arrangementene er styret i klubben avhengig av alle medlemmene. Målet må være at mange skal gjøre litt, istedenfor at få skal gjøre mye.

Styret ønsker at alle medlemmene i Nærbø SK bidrar på 1 arrangement/dugnad i 2013.

Vi ber deg derfor om å sende en tilbakemelding til dugnadskoordinator Bjarne Bore på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om hvilke arrangement du ønsker å bidra på.

For at organiseringen skal gå lettere i fortsettelsen er det fint dersom du skriver både navn, epost, mobilnummer og hvilket arrangement du ønsker å delta på, eller hvilket arrangement du ikke har mulighet for å delta på.

Vennligst gi en tilbakemelding innen fredag 19. april 2013.

Alternativene er følgende:

Alt 1 - PreTour Nærbø - tirsdag 14. mai 2013 kl. 17.00 - 21.00

Alt 2 - Mairittet - onsdag 1. mai 2013 kl. 10.00 - 13.00

Alt 3 - Jærtrillen - søndag 5. mai 2013 kl. 09.00 - 14.00

Alt 4 - Nordsjørittet - rydding - lørdag 8. juni 2013 kl. 17.00 - 21.00

Alt 5 - Jæren Hausttur - søndag 4. august 2013 kl. 09.00 - 14.00

Alle klokkeslett er cirka og kan bli endret. Det vil sannsynligvis ble behov for noen få personer til arbeid før og etter arrangementet også.

De som først sender inn sitt ønske får velge først, de som ikke sender inn ønsker vil bli plassert der det trengs mest.

Dersom du mener at du ikke skal være med på dette, enten at du ikke er medlem eller at du bidrar på andre områder enn det som er beskrevet her, vennligst gi en tilbakemelding om dette slik at vi får rettet opp i vårt system.

Så bli med, og vær en del av en positiv utvikling av sykkelsporten på Nærbø.

Dugnadskoorinator i Nærbø SK
Bjarne Bore