09. april 2013

important

Nærbø SK har som mål å bidra til sportslig aktivitet innen sykkelsporten både for barn, ungdom, aktive og turryttere. For år 2013 har klubben tatt på seg å arrangere / være delarrangør på følgende arrangement.

PreTour Nærbø - treningsritt til Nordsjørittet
Mairittet - turritt
Jærtrillen - turritt
Nordsjørittet - turritt
Jæren Hausttur - turritt

For å kunne gjennomføre disse arrangementene er styret i klubben avhengig av alle medlemmene. Målet må være at mange skal gjøre litt, istedenfor at få skal gjøre mye.

Styret ønsker at alle medlemmene i Nærbø SK bidrar på 1 arrangement/dugnad i 2013.

Vi ber deg derfor om å sende en tilbakemelding til dugnadskoordinator Bjarne Bore på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om hvilke arrangement du ønsker å bidra på.

For at organiseringen skal gå lettere i fortsettelsen er det fint dersom du skriver både navn, epost, mobilnummer og hvilket arrangement du ønsker å delta på, eller hvilket arrangement du ikke har mulighet for å delta på.

Vennligst gi en tilbakemelding innen fredag 19. april 2013.

Les mer: Registrering av dugnad 2013