Treningstider

Barne-og ungdomsgruppa, treningstider Vår/sommer 2016:

Mandag: 17:30 - ca. 19:00 Fellestrening
Tirsdag: Egentrening (restitusjon)
Onsdag: 17:30 - ca. 19:00 Fellestrening/Ritt
Torsdag: 17:30 - ca 19:00 Fellestrening fra 13 år.
Lørdag: Egentrening for de sprekeste, etter plan/råd fra trener
Søndag: Egentrening sone 1 (fra 1 t for 10 år til minst 3 t for junior)

.

* Følg med på ungdomsgruppa sin facebookside vedr. dette.
-------------------------------

Her er generell informasjon om NSK's Barne og Ungdomsavdeling. Informasjonen er både for barn/ungdom og for foreldre.

• Nærbø Sykle Klubb (NSK) har som en av de få sykkel klubbene på Jæren, en egen Barne og Ungdomsavdeling. Denne avdelingen driver tilbudet for rekrutt og ungdom fra 10 år til Junior.
  • NSK arrangerer treninger, klubbkvelder, sosiale arrangementer, treningssamlinger, egne ritt og reiser til regionale- og nasjonale ritt.
  • NSK tilbyr en leieavtale på sykkel for at nye ungdomsmedlemmer skal kunne holde på med landeveissykling uten å ta en stor investering. Informasjon om sykkelutleie for ungdom finner du her. Der finner du også skjema for leieavtale av sykkel. Ønsker du mer informasjon om leige av sykkel: Ta kontakt med materialforvalter Frode Høyland Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., tlf 98235239
  • Skal du kjøpe racersykkel så er det viktig at du kjøper rett utstyr. Det stilles strenge krav til gir og girutveksling for å kunne kjøre konkurranse/ritt. Du trenger ikke dyrt utstyr, men du trenger rett. Og det kan fort bli dyrt å kjøpe feil. Kontakt oss gjerne hvis du trenger noen råd.
  • Medlemsskap i NSK. Medlemsskap tegnes ved å fylle ut Bli Medlem skjema. Mer om medlemsskap kan du lese her.
  • Lisens er obligatorisk for å delta i alle typer tidtatte ritt. Den inneholder bl.a. en ulykkesforsikring. For ungdom som ikke tidligere har løst aktiv lisens kan det tegnes lisens for nybegynnere. Bestilling av lisens gjøres via oppmann.
  • Informasjon: Ungdomsgruppa bruker facebooksiden til NSK + egen facebookside for ungdomsgruppa til informasjon. Ryttere som er under 13 år får info via trener. Her legges ut informasjon og reportasjer om bla. treninger og ritt.

Er du/dere interessert i å begynne å sykle og være med på vårt treningsopplegg, ta kontakt med trener. Spørsmål om tilbudet kan rettes til våre kontaktpersoner nedenfor.

Sykling er gøy, kom og bli med.

Kontaktpersoner for barn- og ungdomsavdelingen:

• Njål Sikveland, Hovedtrener barn og ungdom, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., tlf: 469 53 119
  • Vebjørn Sembsmoen, oppmann, sembsmoen@yahoo.no, 959 70 953