• Nærbø SK For alle Året rundt
  • Alene i motvinden...
  • Kraft vs teknikk

Tur til Utsikten

Turrittgruppa i Nærbø SK har "gjenoppstått". Det selvutnevnte utvalget består av Snorre Einarson Lea, Morten Røer og Ansgar Tendenes. For å markere dette har vi bestemt at årets store evenement blir en tur til Utsikten hotell i Kvinesdal 15-16 august. Vi sykler fra Nærbø til Utsikten på lørdag morgen. Vi ankommer hotellet på ettermiddagen. der blir vi servert fiskesuppe. Etter et godt måltid og en liten hvil blir det 7-kamp som hotellet arrangerer.

På kvelden serveres det en toretters middag. Kanskje blir det en form for underholdning i løpet av kvelden utover godt selskap. Søndag morgen vender vi nesa hjemover igjen. Klubben sponser deler av turen. Vi regner med at dette derfor kun vil koste ca 500,- pr stk. Den eksakte prisen veit vi først når vi vet hvor mange som blir med. prisen forutsetter overnatting på dobbeltrom.

Hvis du tenker at dette blir litt langt å sykle så åpner vi for at folk kan være med på arrangementet uansett om du sykler kun ene veien, deler av veien eller ikke. For å være med må du være medlem av klubben, være over 18 år og regne deg som en turrytter. Påmelding innen 1. juni gjøres til meg enten ved å kommentere dette innlegget, epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller sms: 41321298. Vi har reservert 10 dobbeltrom. Hvis det blir flere enn 20 stk så vil vi booke flere rom. Det er derfor viktig å melde seg på så tidlig som mulig. Hvis det viser seg at det ikke er nok rom i forhold til antallet som ønsker å være med så er det først til mølla prinsippet som gjelder

Min idrett
Glemt brukernavn/passord?

Nordsjorittet

Lørdag 10. juni 2017

Treningstider, barn & ungdom

Dag Tid Sted
Mandag - Fellestrening 17:30 - 19:00 Klubbhuset
Tirsdag - Egentrening/Restitusjon    
Onsdag - Fellestrening 17:30 - 19:00 Klubbhuset
Torsdag - For de ivrigste fra 12 år, plan fra trener 17:30 - 19:00 Klubbhuset
Fredag - FRIDAG!    
Lørdag - Egentrening for de sprekeste, plan fra trener    
Søndag - Egentrening sone 1, 1t for dei yngste til minst 3t for junior    

Treningstider, veteraner

Dag Tid Sted
Mandager - Rolig tur mtb/hybrid 18:00 Klubbhuset

Tirsdager - Bakkertrening, Racer

17:30 Klubbhuset

Onsdager - Mtb/hybrid

17:30 Klubbhuset
Torsdager - Lagtempo, Racer/tempo 17:30 Klubbhuset
Søndager - Rolig langtur, Racer 09:00 Klubbhuset